Strømper fra Limonade

En tiger kaldet Stella

P1040631 P1040633 P1040634Den anden dag bankede der en UPS mand på min dør, og i hånden havde han en pakke til mig fra Luisaviaroma, og i den var denne fine t shirt med det sejeste tiger print fra Stella Mccartney. Jeg bestilte den allerede som pre order engang tilbage i januar, så havde næsten glemt alt om den, så det var en dejlig overraskelse.

Har bestilt den i str 2 år, og det var godt for Stella er dæleme småt i størrelserne. Den er godt nok til den store side til hende, men ikke vildt meget, så det var godt jeg ikke tog en str 18 måneder, som jeg først ville have gjort.

Min lille fine piger skal nok blive en stor farlig tiger med den på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strømper fra Limonade