En fortabt kærlighed

Leo bukser

P1040396 P1040395 P1040393Oline blev jo her i weekenden ejer af et par grå lucy bukser fra Soft Gallery. Lige fra jeg fik dem ind af døren har jeg gået og tænkt på, at sådan et par måtte det da være muligt at sy selv. Manglede jo egentlig bare et mønster. Gik længe og tænkte over det, og lige pludselig kom jeg i tanke om at jeg havde købt nogle mønstre fra Centilong, og at der der i blandt var et par bukser stort set magen til Lucy. Ikke langt fra tanke til handling. Gik i gang med at klipper ud og sy, og næste dag var det færdige. Jeg brugte Kirsten modellen fra Centilong. Gjorde bare benene lidt længere og strammere i benene, men ellers er den identisk. De var rimlig nemme at sy, bortset fra linningen, som virkelig voldte mig problemer. Tror det var fordi det var strækstof, og det er altså bare lidt sværere at sy i. Men næste gang tror jeg det bliver lidt nemmere, så har jeg lidt bedre styr på teknikken.

Du kan købe Centilongs mønster bog for en rigtig god pris lige her, men skynd dig for inden længe bliver prisen sat op, da hvert enkelt mønster skal købes hver for sig.

13 kommentarer

 • Helle

  wow de er flotte.
  syer du på bestilling? du er bare dygtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Tak for komplimentet Helle. Nej det gør jeg desværre ikke. I hvert fald ikke lige nu. Det tager mig forholdsvis lang tid at sy, da mine ting er med mange detaljer, så hvis jeg skulle begynde at sælge den og bare få lidt ud af det økonomisk så ville de blive alt for dyre for jer. Desuden er min tid også begrænset så den fritid jeg har bruger jeg på at sy til Oline. Men hvis jeg åbner op for bestillinger på et tidspunkt skal jeg nok sige til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla TW

  De er da SÅ fede Camilla;)! Forresten så faldte puslebukserne i RIGTIG go jord,tusind tak endnu engang;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Så kom de endelig??? Både mig og Malene var lidt flove over at du ikke havde fået dem. Og tak forresten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej!! Og sikke flotte de er blevet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shiiiit, de er flotte. Jeg har ikke turde at begive mig ud i strækstof efter jeg skulle zigzagge nogle kanter på en vikle, somt endte dårligt. Hvad skal man især være opmærksom på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Uldal

  Hold da op de er blevet lækre !!!!
  Det kræver vist en DIY før eller siden Camilla 🙂
  Kh Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Er også meget stolte af dem. De er dog lidt sværere at sy men det kunne da godt være at jeg skulle lave en DIY.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fortabt kærlighed