Hygge på tagterassen

En rigtig pige

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har altid sagt at mit højeste ønske ville være at få en datter, og da jeg blev gravid krydsede jeg fingre for hver dag at det var en lille pige der lå inde i maven på mig. Ikke at jeg ikke ville have blevet glad for en dreng for selvfølgelig ville jeg det, men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg helst ville have en pige. Natten før jeg skulle kønsscannes drømte jeg hele natten at det eneste de kunne se på billedet var små tissemænd, så da jeg vågnede var jeg ganske overbevidst om at det ville blive en lille dreng, og det var jo også helt ok. Så kunne han blive mors lille dreng.

Scannings lægen havde kun lige sat ultralyds hovedet på min mave, da han mumlede jeg tror det bliver en lille dame. Hverken min mor eller min kæreste sagde noget, og jeg tænkte jeg må have hørt forkert, for det er jo en lille dreng. Tænkte at vi nok havde hørt forkert, og at han sikkert havde sagt noget a la nu skal vi lige kigge. Men lige pludselig udbrød han: “jo det er en lille dame”. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, var helt i chok, for var efter drømme helt overbevidst om at det var en dreng. Min kæreste udbrød noget a la: “Nu skal jeg altså også få bestilt tid til det jagttegn”.

Og her sidder hun nu, min smukke lille pige, og har fundet mors smykke/neglelak/dullegrejs skuffe, og sikke en fest hun havde. Alt blev rystet, undersøgt, smagt på og betragtet meget indgående. Glæder mig til den dag, hun forhåbentlig også bliver en lille pynte dukke og vil elske tøj, sko og tasker lige så meget som hendes mor.

Oline hører du det, ikke noget med at blive en drengepige, det vil mor ikke have!!!!!!

1 kommentar

  • Jeg var også overbevist om at Molly My var en dreng, hvor imod Søren troede at hun var en pige! Han fik ret…. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge på tagterassen