Jeg er så glad for min tommelfinger

Olines værelse

P1020552 P1020551

Oline er lige flyttet ind på hendes værelse. Indtil nu har hun sovet på vores værelse, men det blev bare mere og mere uholdbart, nu hvor vi begge er tilbage på arbejde igen. Desuden havde hun fået den vane at vågne når vi kom i seng, og så skulle der ellers festes i mors og fars i seng et par timer. Jeg har intet imod børn i sengen, synes det er så hyggeligt, og hun er bestemt velkommen igen på et tidspunkt. Men lige nu tager vi en pause, og arbejder på at lære hende at sove i egen seng, og på eget værelse, så mor og far kan være nogenlunde veludhvilede til næste dag. Indtil videre går det meget godt. Vi skal indtil videre lege legen: “Jeg rejser mig op i sengen og mor eller far lægger mig ned igen, og så starter det hele forfra” rigtig mange gange, men det bliver mindre og mindre, og om natten er hun vågen 1-2 gange, hvor hun skal puttes igen.

Værelset er absolut ikke helt færdigt endnu, mangler en masse pynt, og måske lidt mere opbevaring. Hendes Juno seng kan jeg ikke helt finde ud af om den skal sprøjte males sort, synes det kunne være en flot kontrast til alt det hvide og rosa. Glæder mig til at gøre det helt færdigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så glad for min tommelfinger